מסעדה איטלקית מודרנית בהובלתו הקולינרית של השף שותף אביב משה.
הפרשנות המודרנית למטבח האיטלקי בשילוב עיצוב מרתק ובלתי שיגרתי של המעצב הבינלאומי אלכס מייטליס, מעניקים לסועד חוויה חושית, מרגשת ויוצאת דופן של בילוי תוסס וקולינריה עכשווית ואורבנית.

המנות שלנו בפסטיבל

סלט פפאיה- 30 ₪

תאי רד קארי (עוף) וצ’יפס לימון- 35 ₪

אנטריקוט מומו פוקו עם לחמניית טחינה ופורטבלו- 35 ₪

באו באו ברווז- בשר ברווז עם לחמנייה מאודה- 15 ₪